zaterdag 2 november 2013

Een date versieren begint met één eigenschap: zelfvertrouwen!

Het is niet altijd zo eenvoudig om de ware te vinden. Soms gaat het heel traag - maar plots kan het ook heel snel gaan. Er zijn honderden aspecten waar je rekening mee moet houden tijdens het daten. De meeste mannen maken vaak de zelfde fout: geen contact leggen. Indien je geen contacten legt, kan je ook niemand leren kennen. Vaak gaat men zeggen "wat doe ik fout?", helemaal niks! Het ligt zeker niet aan je zelf, maar aan het feit dat je geen nieuwe vrouwen leert kennen.

Sociale hobby's

De perfecte plaats om iemand te leren kennen zijn natuurlijk op plaatsen waar mensen samen komen om een hobby te beoefenen. Een heel goed voorbeeld is uiteraard de fitness. In een fitnesszaal worden heel wat relaties tot stand gebracht. Uit onderzoek blijft dat vooral vrijgezellen zich begeven in de fitnesszaal. Hierdoor heb je meer kans om een leuke maar ook vrijgezelle damen te ontmoeten!

Durven is een begin! 

Vaak loopt het bij mannen al fout dat ze te on-zelfzeker zijn. Indien je geen zelfvertrouwen hebt, kan je geen meisjes overtuigen om samen op stap te gaan! Probeer al je zelfvertrouwen samen te rapen en spreek vrouwen aan. Er zijn zoveel leuke activiteiten dat je samen met een meisje kan beoefenen. Indien je geen prater bent zijn er leuke date locaties waar je niet veel hoeft te zeggen. Waarom denk je dat heel wat dates doorgaan in de cinemazaal? Inderdaad! Hier kan je niet veel fout doen ;-). Maak niet de fout door direct na de cinema naar huis te gaan. Spreek nog even af om iets gezellig te gaan drinken in de cafetaria. Trackteer haar op een lekkere koffie en laat zien dat je een gentlemen bent.

Luisteren

Tijdens een date is het heel belangrijk dat je gaat luisteren naar je gesprekspartner. Vrouwen praten graag en hebben heel wat te vertellen. Over familie, vrienden, huisdieren.. laat zien dat je interesse hebt in haar vriendenkring en hobby's. Dit zal ze zeker appreciëren!

Leuke artikelen over de veelgemaakte fouten tijdens het daten

Sta open voor nieuwe contacten

Mannen gaan vaak af op het uiterlijk, dit is natuurlijk heel fout! Probeer open te staan voor iedereen! Vraag een meisje uit date dat niet helemaal je smaak is. Het hoeft zeker niet dat dit meisje je partner wordt; maar zo heb je er weer een leuke vriendin bij! Sla geen uitnodigingen af op basis van uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten